Liikkuva työ parantaa tuottavuutta

Liikkuvien datayhteyksien ansiosta työnteko muualla kuin työpaikalla on jo monelle arkipäivää. Tietotyötä tekevien ei välttämättä tarvitse vääntäytyä aamulla työpaikalle, sillä työt hoituvat kätevästi muualtakin. Liikkuvan työn osaaja voi tehdä töitä yhtä tehokkaasti kotona, lempikahvilassaan kuin kesämökillään ilman turhaa matkustamista työpaikalle.

Työn tulisi seurata ihmistä, eikä ihmisen työtä.

Työn tekemisen ajan ja paikan valinnanmahdollisuudet tulevat lisääntymään sitä mukaa, kun tieto- ja viestintäteknologian uudet sovellukset valtaavat alaa. Tulevaisuuden työ on vielä selvästi nykyistäkin joustavampaa, liikkuvampaa ja vapaampaa.

joustava työ sovelto sulava

Joustava työ ja pilvipalvelut

Keskustelimme Mika Okkolan kanssa uudesta joustavasta työstä ja siitä miten pilvipalvelut helpottavat työtä. Lisäksi vaihdoimme ajatuksia myös työn muutoksesta.  Mika toimii Sulava Oy:n liiketoimintajohtajana ja vanhempana konsulttina. Mikalle  itselle joustava työ tarkoittaa ensisijaisesti vapautta ja joustoa. Mikan työnä Sulavalla on auttaa asiakkaita tietotyön tuottavuuden edistämiseksi ja kehittää siihen erilaisia ratkaisuja.

Lue tästä blogi ja katso koko haastattelu.

Davide Floreno

Muusikko tarvitsee digitaitoja

Tapasimme Davide Florenoa, joka on Blues Land Recodings Oy tuotantoyhtiön omistaja ja muusikko. Keskustelimme siitä, miten Davide näkee liikkuvan työn ja digitaitojen merkityksen musiikkibisneksessä. Hänelle liikkuva työ merkitsee ensisijaisesti sitä, että työ kuin työ pitää pystyä tekemään muuallakin kuin toimistolla.

Lue blogi ja kuuntele Daviden haastattelu.

 

 

Verkkoyhteydet

Oikeiden työvälineiden valinta

Älypuhelimen käyttötaito

Pilvipalvelut

Yhteisölliset työvälineet