Liikkuva työ oppivideot

Googlen työkalut

Kun sinulla on uusi idea, haluat jakaa ja työstää sitä muiden henkilöiden kanssa. Mutta miten?

 

Miten liikkuvaa työtä tehdään?

Liikkuvien datayhteyksien ansiosta työnteko muualla kuin työpaikalla on monelle arkipäivää. Varsinkaan tietotyötä tekevien ei välttämättä tarvitse vääntäytyä aamulla työpaikalle, sillä työt hoituvat kätevästi muualtakin.

Muut työvälinesovellukset

Työtehtävästä riippumatta liikkuvan työn minimivaatimuksena ovat sähköposti, pikaviestin, videopuhelu, pilvitallennuspaikka, sovellus, jolla kirjoittaa muistiinpanot. Tässä muutama suosittu sovellus: Slack, Evernote ja Dropbox

Office 365

Office 365 mahdollistaa uudenlaisen työtavan, jossa olet aina yhteydessä tietoihisi ja verkostoosi. Sujuvuus tekee työstä mielekästä.

Modernit työtilat

Modernit työtilat tukevat tehokasta ja tuottavaa työn tekemistä.

Verkkoyhteydet

Liikkuva työ kaipaa yhteyttä sekä verkkoon että verkon yli yrityksen omiin tietoihin. Työnantajasi on toivottavasti varautunut siihen, että firman järjestelmiä yrittää joku käyttää myös toimiston ulkopuolelta.

Älypuhelimen tietoturva

Liikkuvassa työssä on hyvä huomioida tietoturva-asioita. Älypuhelin sisältää enemmän henkilökohtaisia tietoja kuin mikään muu oma laite. Esimerkiksi sähköpostit, salasanat, tekstiviestit, yhteystiedot, kalenterimerkinnät, muistiinpanot, valokuvat ja dokumentit.

Älypuhelimet

Älypuhelimella voi tehdä monia sellaisia asioita, joihin ennen tarvitsi erillisen laitteen tai esineen