Arvon tuottaminen oppivideot

Näin valmistaudut tuleviin työvuosiin

Maailma tuntuu muuttuvan yhä kiihtyvällä tahdilla ja työelämä sen mukana. Miten sinun pitäisi valmistautua tuleviin työvuosiin nykyhetken ja yhä kauemmaksi karkaavan eläkeiän välillä?

Sosiaalinen media arvontuottamisen kanavana

Sinulle on tulossa päivällisvieraita, joista yksi on ilmoittanut olevansa vegaani. Alat kuumeisesti miettiä, mitä tarjoaisit ja lähdet etsimään vinkkejä netistä. Löydät monia reseptejä eri sivuilta, mutta et oikein tiedä, mitä niistä uskaltaisit ryhtyä kokeilemaan.

Kenelle sinun tulisi tuottaa arvoa työelämässä?

Suoraviivaisesti ajateltuna: työnantajalle, joka maksaa työstäsi korvauksen. Toki näin onkin, mutta sen lisäksi hyvässä ja tervehenkisessä työkulttuurissa arvon tuottaminen kannattaa nähdä laajemmin...

Tilannetaju

Arvon luomiseen liittyy usein se, että töitä tehdään tavalla tai toisella yhdessä. Digitalisaation myötä erilaisten verkostojen ja ekosysteemien rooli kasvaa eikä kyse olekaan enää siitä, mitä sinä teet yksin, vaan miten verkosto toimii optimaalisesti yhteen niin, että kaikki voittavat - ennen kaikkea asiakas.orta nisi. 

Tieto haluaa olla vapaata

Tieto. Tuo vanha ja uusi käsite. Tieto on edelleenkin valtaa, mutta nyt tarvitaan uudenlaista suhtautumista - tai oikeastaan ihan vanhaa suhtautumista, sillä ilman tiedon jakamista ei ihmiskunta tai kukaan yksittäinen ihminen olisi kehittynyt yhtään minnekään.

Ratkaisumyynti

Yritysten kilpailutilanne on tänä päivänä kova; tarjottavasta tuotteesta tai palvelusta riippumatta lähes aina on olemassa myös toinen yritys, joka tarjoaa lähes samoja tai täysin vastaavia tuotteita tai palveluita. Erityisesti B2B-kaupassa markkinoilla erottuaksesi tärkeää on asiakastarpeiden ymmärtäminen ja ratkaisujen tarjoaminen asiakkaalle.

Uran muutostilanteet

Uran muutostilanteet ovat aina mahdollisuus pysähtyä miettimään, miten minä voisin luoda arvoa muuttuvassa maailmassa ja työelämässä.

Social selling käytännössä

Social Selling eli sosiaalinen myynti on tällä hetkellä yksi myynnin ja markkinoinnin puhutuimmista asioista ja todella laaja käsite. Social Selling antaa lisää perinteiseen myyntiprosessiin, ei korvaa vanhaa hyvää tekemistä vaan antaa lisäkeinoja tavoittaa asiakkaita.